20dollarssurf

14.08.2012 07:38

 

make cash

Princip jak vydělávat s 20dollars-surf je velmi jednoduchý. Vyděláváte tím, že surfujete na internetu, průměrně má 1 rodina denně zapnutý internet 5 hodin.

Za tuto dobu, pokud budete mít spuštěný svůj surfbar (reklamní banner od naší společnosti - velice malý - můžete si ho posunout kamkoliv na monitoru - zobrazuje reklamu) můžete získat 60 x 5 = krásných 300 bodů každý den, což za měsíc dělá 9 000 bodů, max. je možné získat za měsíc 10 000 bodů, což se dá hravě zvládnout.

S tím, že hodnota bodů je každý měsíc jiná se udržuje nezkrachovatelnost společnosti, ovšem hodnota bodů se stále pohybuje mezi 0,10 až 0,14 dolaru za 1000 bodů. Takže za měsíc na sebe vyděláte, když jste aktivní kolem 1,2 dolaru, což není skoro nic, ale ČTĚTE DÁL!

Jak už víte 1 vaše minuta se zaplým reklamním bannerem od naší společnosti vám vydělá 1 bod. Pokud ovšem chceme získat finanční svobodu a tím i větší příjmy je nutné svůj byznys duplikovat a to tím, že získáte další lidi do systému. A je důležité řici, že neplatíte vůbec žádné poplatky, nikdy nic neinvestujete, pouze získáváte tím se naše společnost liší od jiných multi level marketingů, protože ona si hledá svoje sponzory a investory sama.

A teď jak funguje duplikace. Dejme tomu, že seženete 5 schopných lidí, doporučíte jim tuto příležitost a tito lidé vám vydělají 60 centů měsíčně za to že budou aktivní, nelákavé? Čtěte dále. Je nutné své lidi vycvičit tak, aby sbírali další lidi a tím se sbírají lidé až do 10. úrovně, což znamená, že když každý sežene pouze 5 lidí, co každý den odsurfují 5 hodin, můžeme začít vést krásné počty. 5 x 5 x 5 x 5 x 5 x 5 x 5 x 5 x 5 x 5 x 900 = 8 789 062 500 bodů. Doufám, že stále chápete, 5 lidí sežene, daších 5 lidí, tak máme 25 lidí, každý sežene 5 lidí, máme 125 lidí a tak až do té desáté úrovně viz. příklad výše a vynásobíme 900 body, které pro nás každý získá za ten měsíc (máme z každého člověka ze všech úrovní 10%) a vězte, že mnoho lidí si s touto stránkou dokáží vydělat i 2 tisíce měsíčně. Stačí jen mít chuť, na tom zapracovat

Návod pro lepší orientaci

1. Tak pokud si registrovaný a máš staženou instalačku SURFBARU vytvoří se ti ikona na ploše. Po spuštění ti začnou běhat v rámečku reklamy, za které získáváš své první body. Surfbar se ti bude spouštět při každém zapnutí automaticky - tím nepřijdeš ani o jednu vteřinu. Body si můžeš průběžně kontrolovat na stránkách ve statistikách. Máš tam napsáno kolik máš bodů, refů a peněz.

 

2. Dalším způsobem jak získat další body je klikáním na reklamní banery - Nalezneš je v Menu - CLICKS Bonus. Na stránce budeš mít několik reklam s příslušným počtem bodů, který dostaneš za jejich shlédnutí. Každou reklamu můžeš jednou denně. Dělá to cca 150bodů denně

 

3. image Pokud se ti zobrazí toto v reklamním surfu, tak na to rychle klikni. Máš možnost vyhrát od 1-1000 bodů. Je to takový malý bonus co potěší. většinou se zobrazuje po 5minutách od přihlášení a po té cca každou hodinu.

 

4. Promotuj svůj link. Další body můžeš získat za zobrazování svého banneru a nebo kliknutí na odkaz, kterým sháníte referaly pod sebe. Nejlépe je využít nějakého Autosurfu kam zaregistrujete své stránky a necháte je prohlížet ostatní. Tím si zajistíte další body

 

Link vypadá takto, jen vy budete mít jiné ID číslo https://en.20dollars2surf.com/?ref=107958

 

Vlož tento link do nějakého autosurfu a on se už o výdělek postará sám. Lze tak sehnat spousty lidí pod sebe. Link nalezneš v menu pod LINKS and banners.

 

Jak sehnat refferaly pod sebe.

1. Určitě již zmiňovaným způsobem v Autosurfech. Autosurfy taktéž nabízejí možnost sehnání refferalů a tím i nějaký ten zisk kreditů navíc.

2. Oslovte své známé, kamarády rodinné příslušníky, kolegy z práce.

3. Zřiďte si obdobné stránky jako jsou tyto. Použijte mé vlastní texty a vyrazte do boje. Je důležité, aby jste svým potencionálním refferalům vše vysvětlily, protože jedině tak vám to přinese ovoce. Pokud dobře zaškolíte své reffy oni zase zaškolí ty své. A jak již víte peníze máte z refů až do desáte linie, takže budete mít pod sebou lidi, které vůbec neznáte. tento systém je velice zajímavý a vytrvalým jedincům se již po 3 měsících začne odvděčovat velice slušným ziskem.

 

Body se vám každý měsíc promění automaticky v peníze a po navršení limitu 20 dolarů vám budou vyplaceny na elektronický účet PAYPAL. Odtud si je samozřejmě budete moci vyplatit na kreditní kartu.


Videonávod zde

________________________________________________________